The Windmill Gietijzeren BBQ Pan - 3,5 Liter

Robuuste gietijzeren BBQ pan, speciaal ontworpen voor het garen van grotere stukken vlees! 3,5 liter variant!
Artikelnummer:
800026
Beschikbaarheid:
Op voorraad (2)
Levertijd:
Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Stukprijs:
€0,00 /
€36,99
Incl. btw

The Windmill Gietijzeren BBQ Pan - 3,5 Liter

Eigenschappen: 

  • Natuurlijke anti-aanbaklaag na het inbranden van het gietijzer! 
  • Zonder pootjes
  • Goede vochtcirculatie dankzij druppelpunten op onderzijde deksel 
  • Praktische handgrepen
  • Verwijderbaar handvat op deksel 
  • Deksel met hoge randen voor gebruik met houtskool aan beide kanten 

Let op: de standaard meegeleverde kunststof handgreep is bruikbaar tot een temperatuur van ca. 200 graden celsius. Wil je de pan boven een open vuur gebruiken, dan raden we je aan direct de RVS handgreep mee te bestellen. Zie de gerelateerde producten bij dit artikel.

Specificaties:

  • Inhoud: 3,5 liter
  • Diameter: 465 mm
  • Hoogte incl. deksel: 160 mm 
  • Gewicht: 5100 gram

BBQ Pan - 3,5 Liter:

Robuuste gietijzeren stoofpan, speciaal ontworpen voor het garen van grotere stukken vlees. De binnenzijde van het deksel is uitgerust met druppelpunten, dit zijn druppelvormige uitsteeksels op de binnenzijde van het deksel waardoor het gecondenseerde vocht weer in druppelvorm wordt teruggeleid op je vlees, hierdoor behoud je een goede vochtcirculatie wat resulteert in veel malser vlees! Dankzij de hoge randen van het deksel kun je houtskool aan beide kanten gebruiken, dit biedt goeie mogelijkheden voor slow cooking! De pannen zijn van tevoren nog niet ingebrand, dit dien je zelf te doen met bijvoorbeeld onze "Petromax Onderhouds en Seasoning conditioner voor Dutch Ovens". Kan gebruikt worden op open vuur, op de barbecue, in de oven of op het gasfornuis!

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »