Productomschrijving
KNNV Uitgeverij Pluk Almanak - Eten uit de natuur
Specificaties:
- ISBN: 9789050115490
- Pagina's: 312 p.
- Formaat: 15 x 21 cm
- Hardcover
Geschreven door de chef van het beste restaurant ter wereld!
Een complete gids voor liefhebbers van 'wildplukken' en eten uit de natuur. Wat is er lekkerder dan koken met wilde vruchten, bessen en fruit of paddenstoelen die je in het wild hebt gevonden? Wanneer je de groeiplaatsen kent en de beste oogsttijd, kom je zelden met lege handen thuis. Met tips voor bereiding en heerlijke recepten.
Met uitgebreide aandacht voor:
- de tijd van het jaar, seizoenen, groeiplaatsen en oogsttijd
- per seizoen eetbare planten, paddenstoelen, wilde bessen, vruchten en kruiden (en ook mosselen en zeewier)
- beschrijving van de soorten, tips voor gebruik en heerlijke, makkelijke recepten
Pluk Almanak is een prachtig geïllustreerde 'wildplukbijbel' voor kenners en liefhebbers.
Claus Meyer is een Deense gastronomische ondernemer met een passie voor lokale producten en natuurliefhebber first class. Meyer is de man achter Noma, nu twee keer uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Met zijn tv-programma's, het restaurant, de bakkerijen, zijn kantines, lezingen én kookboeken, is hij uitgegroeid tot een zwaargewicht in de Deense eetcultuur.
Reviews
By ben v. 02 / Dec / 2020
geweldig erg leerzaam
By Maarten D. 01 / Nov / 2020
Veel nuttige info . Om smaken van uit onze oorsprong te leren kennen. Zeer tevreden
By Emile K. 16 / Feb / 2019
Super mooi boek over echt alles wat in de natuur te eten is
By Jeroen H. 01 / Aug / 2018
Gezien op de Robens tentenshow en was direct verkocht. Ivm beschikbaarheid wel besteld en een paar dagen later binnen gekregen. Mooi duidelijk boek met per seizoen en plant aangegeven wat je er mee kan. Fantastisch naslagwerk!
HANDIG: Bestel direct deze bijpassende producten mee!
Product tags
Recente artikelen
KNNV Uitgeverij
Pluk Almanak - Eten uit de natuur
€17,99