Pluk Almanak - Eten uit de natuur

Een complete gids voor liefhebbers van 'wildplukken' en eten uit de natuur. Wat is er lekkerder dan koken met wilde vruchten, bessen en fruit of paddenstoelen die je in het wild hebt gevonden?
Artikelnummer:
KNN-BOE-PA
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1)
Levertijd:
Vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis.*
€29,95
Incl. btw

Geschreven door de chef van het beste restaurant ter wereld!

Een complete gids voor liefhebbers van 'wildplukken' en eten uit de natuur. Wat is er lekkerder dan koken met wilde vruchten, bessen en fruit of paddenstoelen die je in het wild hebt gevonden? Wanneer je de groeiplaatsen kent en de beste oogsttijd, kom je zelden met lege handen thuis. Met tips voor bereiding en heerlijke recepten.

Met uitgebreide aandacht voor:

  • de tijd van het jaar, seizoenen, groeiplaatsen en oogsttijd
  • per seizoen eetbare planten, paddenstoelen, wilde bessen, vruchten en kruiden (en ook mosselen en zeewier)
  • beschrijving van de soorten, tips voor gebruik en heerlijke, makkelijke recepten

Pluk Almanak is een prachtig geïllustreerde 'wildplukbijbel' voor kenners en liefhebbers.

Claus Meyer is een Deense gastronomische ondernemer met een passie voor lokale producten en natuurliefhebber first class. Meyer is de man achter Noma, nu twee keer uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Met zijn tv-programma's, het restaurant, de bakkerijen, zijn kantines, lezingen én kookboeken, is hij uitgegroeid tot een zwaargewicht in de Deense eetcultuur.

ISBN: 9789050115490
Pagina's: 312 p.
Formaat: 15 x 21 cm
Hardcover 


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »