Feuerhand Pyron Grill plate
This product is available in the following variants:
Do you have a question about this product?
Our employee is happy to help you find the right product
Our employee is happy to help you find the right product
Your question has been sent
We will get back to you as soon as possible with the correct answer.
Bij de eerste keer dat je de Grill Plate gebruikt is het heel belangrijk dat je begint met een klein vuurtje en het na 25 minuten het vuur verder op gaat stoken. De zware bakplaat zal aan de onderzijde heter worden dan aan de bovenzijde. Door dit temperatuurverschil zal de plaat hol trekken. Na het eerste gebruik heeft de bakplaat zich ‘gezet’ en is deze procedure niet meer nodig. De Grill Plate zal het beste functioneren als deze één of twee keer gebruikt is en de olie in de plaat is gebrand. Het koken op de bakplaat zal na dit ‘inbranden’ makkelijker gaan en beschermt de plaat tegen roesten wanneer deze niet in gebruik is. Het beste kun je bakken met plantaardige olie met een hoge verbrandingsgraad, bijvoorbeeld zonnebloemolie.
0 / 5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Feuerhand
€199,50