• Ma.-vr. < 23u & za. < 16u besteld, vandaag verzonden!
 • Gratis verzenden vanaf € 50,-!
 • 60 dagen bedenktijd!

9.5> 7500 reviews!

Jet Jongepier - 18 / Feb / 2022

Kom meer te weten over Jesse Brom!

Kom meer te weten over Jesse Brom!
Bushcraftshop Blog

Jesse Brom (26), woont samen met zijn vriendin en zijn twee katten in Middelburg. Hij werkt inmiddels vier jaar als Channel marketeer voor Bushcraftshop. ’’Ik zorg voor de koppeling tussen de webshop en de marktplaatsen en daarnaast verzorg ik ook product updates.’’

Het leukste aan werken bij Bushcraftshop? ‘’Het is een fijne omgeving. Ik krijg altijd veel zelfstandigheid en vertrouwen bij het werk wat ik doe. Het is bijna een soort carte blanche.’’ Jesse is ook trots op het team waarmee hij werkt. ‘’Ik vind het mooi om te zien hoe we allemaal omgaan met ons ‘digitale kantoor’, het is heel makkelijk om elkaar niet te spreken, maar dat gebeurt gelukkig niet.’’

‘’Ik vind groei heel mooi. Als iets vandaag beter gaat dan gister, dan vind ik dat gelijk al heel interessant. Dat vind ik ook heel leuk aan Bushcraftshop. We doen het al heel goed, maar er is nog zoveel meer mogelijk om het fijner te maken voor onszelf en de klant. Het is een soort onuitputtelijke bron. Dat inspireert mij wel tijdens mijn werk.’’

Jesse is niet alleen een team-player tijdens werk, want zijn passie is basketballen. Dat doet hij al jaren. ‘’Vroeger deed ik dat heel intensief, nu meer voor ‘erbij’. Anderhalf uur lang niets anders dan basketballen, dat vind ik heel lekker.’’ Ook vindt hij het leuk om met zijn eigen bedrijfje bezig te zijn, namelijk; SugarFam. Wat is begonnen als studentenbedrijf tijdens zijn studie ‘commerciele economie’, is uitgegroeid is tot een groot succes. Kleurrijke en herbruikbare hoesjes voor de Omnipod en FreeStyle Libre, voor mensen met diabetes. ‘’Cover voor cover vrolijken we zo diabetes steeds meer op.’’

‘’Ik kan vrij snel nadenken en schakelen. Ik kan ook best wel gas geven als het nodig is en overal doorheen rammen. Het is gek om te zeggen, maar ik weet wel dat ik goed ben in mijn vak. Ik heb daarvoor geleerd en ik kan dat. Maar, dat rammen kan ook weleens doordraaien hoor en dan neem ik weer teveel hooi op mijn vork.’’

Wat er nog op zijn bucketlist staat? Een mooie reis. ‘’Ik ben wel geïnspireerd door mijn collega’s die in Noorwegen en Sardinië zitten. En dus door de mogelijkheden die ik heb met mijn werk, waardoor ik wel heel erg bezig ben met kijken of ik samen met mijn vriendin en twee katten (Frans en Fons) ook een grote reis zou kunnen maken. Het is zonde om het niet te doen als je overal ter wereld je werk kunt doen. Het lijkt me heerlijk om het dagelijks leven in een ander land te ervaren. Boodschappen doen in een ander land is bij wijze van al iets leuks om mee te maken.’’ Als hij overal zou kunnen wonen zou het in Spanje of Portugal zijn. ‘’Het lijkt me ook gaaf om een stukje winter in Noorwegen mee te kunnen pakken.’’

'’Toen ik echt klein was wilde ik archeoloog worden. Daarna wilde ik geschiedenisleraar worden. O ja en basketballer. En toen ondernemer. En nu sta ik hier’’, lacht hij. Als hij kon tijd reizen zou hij naar de toekomst reizen. ‘’Ik vind al die ontwikkelingen juist alleen maar vet, dus zou ik eerder willen weten hoe het over 100 jaar is.’’

Of ik iets anders gedaan zou willen hebben? ‘’Nee, ik zou niet echt iets ‘anders’ doen. Ik ben blij met waar ik nu sta. Als ik dingen anders had gedaan dan zou ik misschien nu ook niet zijn waar ik ben en ik ben juist nu tevreden met waar ik nu sta.’’

 

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • All about Raw Cacao and how you can make a Cacao Ceremony (ENG)
  16 / Sep / 2023

  Jet Jongepier - 18 / Feb / 2022

  All about Raw Cacao and how you can make a Cacao Ceremony (ENG)

 • Alles over rauwe cacao en hoe je een cacaoceremonie kunt houden (NL)
  16 / Sep / 2023

  Jet Jongepier - 18 / Feb / 2022

  Alles over rauwe cacao en hoe je een cacaoceremonie kunt houden (NL)

 • De perfecte kop koffie: Een gids voor het gebruik van een French
  22 / Aug / 2023

  Jet Jongepier - 18 / Feb / 2022

  De perfecte kop koffie: Een gids voor het gebruik van een French

 • Stralende Huid, Duurzame Keuzes: Ontdek de Magie van Elsan Ekopaja Vegan Zeep!
  11 / Aug / 2023

  Jet Jongepier - 18 / Feb / 2022

  Stralende Huid, Duurzame Keuzes: Ontdek de Magie van Elsan Ekopaja Vegan Zeep!

 • Verbinding maken met de natuur
  13 / Jul / 2023

  Jet Jongepier - 18 / Feb / 2022

  Verbinding maken met de natuur

 • Red de Egel! - Het verhaal van onze Egel
  04 / Jul / 2023

  Jet Jongepier - 18 / Feb / 2022

  Red de Egel! - Het verhaal van onze Egel

 • Alles wat je moet weten over Barefoot Schoenen
  03 / Jul / 2023

  Jet Jongepier - 18 / Feb / 2022

  Alles wat je moet weten over Barefoot Schoenen

 • Voor het eerst in de natuur
  30 / Jun / 2023

  Jet Jongepier - 18 / Feb / 2022

  Voor het eerst in de natuur

 • Gearblog door experts: De Robens Lynx 4 persoons tent
  07 / Jun / 2023

  Jet Jongepier - 18 / Feb / 2022

  Gearblog door experts: De Robens Lynx 4 persoons tent

 • Dit zijn de beste lichtgewicht wandelschoenen dames modellen van 2023!
  23 / May / 2023

  Jet Jongepier - 18 / Feb / 2022

  Dit zijn de beste lichtgewicht wandelschoenen dames modellen van 2023!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Bushcraftshop BV 9.5 / 10 - 5454 Reviews @ Kiyoh - Thuiswinkel Waarborg
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »